קבלת פרופיל משלי
צוטט על ידי
הכל | מאז 2019 | |
---|---|---|
ציטוטים ביבליוגרפיים | 7151 | 3879 |
H-index | 52 | 35 |
i10-index | 110 | 95 |
גישה ציבורית
הצג הכל31 מאמרים
12 מאמרים
זמין
לא זמין
על סמך ייפוי כח מהמממנים
מחברים משותפים
- Jing LiuScientist at Carlsbergכתובת אימייל מאומתת בדומיין carlsberg.com
- Davide GiacaloneAssociate Professor, University of Southern Denmarkכתובת אימייל מאומתת בדומיין iti.sdu.dk
- Michael Bom FrøstDepartment of Food Science, University of Copenhagenכתובת אימייל מאומתת בדומיין food.ku.dk
- Federico J.A. Perez-Cueto (Armando...Professor, Umeå Universityכתובת אימייל מאומתת בדומיין umu.se
- Per Bruun BrockhoffRector, IT University of Copenhagenכתובת אימייל מאומתת בדומיין itu.dk
- Rene LametschAssociate Professorכתובת אימייל מאומתת בדומיין food.ku.dk
- Ching Yue ChowUniversity of Copenhagenכתובת אימייל מאומתת בדומיין food.ku.dk
- Sara R JaegerProfessor at Aarhus University; Editor Food Quality and Preferenceכתובת אימייל מאומתת בדומיין food.au.dk
- Yu Fuכתובת אימייל מאומתת בדומיין swu.edu.cn
- Anders Mikael SjödinProfessor emeritus Copenhagen Universityכתובת אימייל מאומתת בדומיין nexs.ku.dk
- Hildegarde HeymannUniversity of California; University of Missouriכתובת אימייל מאומתת בדומיין ucdavis.edu
- Russell KeastDeakin Universityכתובת אימייל מאומתת בדומיין deakin.edu.au
- Annemarie OlsenAssociate professor in sensory and consumer scienceכתובת אימייל מאומתת בדומיין food.ku.dk
- Inge TetensUniversity of Copenhagenכתובת אימייל מאומתת בדומיין nexs.ku.dk
- Anne RabenUniversity of copenhagen
עקוב אחר
Wender Bredie
Professor of Sensory Science, University of Copenhagen
כתובת אימייל מאומתת בדומיין food.ku.dk - דף הבית