קבלת פרופיל משלי
צוטט על ידי
הכל | מאז 2019 | |
---|---|---|
ציטוטים ביבליוגרפיים | 208 | 182 |
H-index | 6 | 6 |
i10-index | 4 | 4 |
גישה ציבורית
הצג הכלמאמר אחד
3 מאמרים
זמין
לא זמין
על סמך ייפוי כח מהמממנים
מחברים משותפים
- Mahdi Kadivar, Ph.D.Professor of Food Science, Isfahan University of Technology (IUT)כתובת אימייל מאומתת בדומיין iut.ac.ir
- Raffaele PortaProfessore ordinario di Biochimica, Dipartimento di Scienze Chimiche, Università di Napoli "Federico II"כתובת אימייל מאומתת בדומיין unina.it
- Hajar ShekarchizadehIsfahan University of Technologyכתובת אימייל מאומתת בדומיין ag.iut.ac.ir
- Prof. Concetta Valeria Lucia GiosafattoUniversity of Naples "Federico II" Department of Chemical Sciencesכתובת אימייל מאומתת בדומיין unina.it
- Rocco Di GirolamoUniversità degli Studi di Napoli "Federico II"כתובת אימייל מאומתת בדומיין unina.it
- m.h aghkhaniDept of biosystems Engineering School of Agriculture Ferdowsi University of Mashhadכתובת אימייל מאומתת בדומיין um.ac.ir
- Di Pierro ProsperoDepartment of Agricoltural Sciencesכתובת אימייל מאומתת בדומיין unina.it