קבלת פרופיל משלי
צוטט על ידי
הכל | מאז 2019 | |
---|---|---|
ציטוטים ביבליוגרפיים | 2626 | 1949 |
H-index | 30 | 26 |
i10-index | 51 | 48 |
גישה ציבורית
הצג הכל14 מאמרים
0 מאמרים
זמין
לא זמין
על סמך ייפוי כח מהמממנים
מחברים משותפים
- Kyoung Heon KimProfessor, Korea University, Seoul, Koreaכתובת אימייל מאומתת בדומיין korea.ac.kr
- Yong-Su JinProfessor of Food Microbiology, University of Illinoise at Urbana-Champaignכתובת אימייל מאומתת בדומיין illinois.edu
- Sora YuLawrence Berkeley National Laboratoryכתובת אימייל מאומתת בדומיין lbl.gov
- IN-GEOL CHOIKorea Universityכתובת אימייל מאומתת בדומיין korea.ac.kr
- Hee Taek KimChungnam National Universityכתובת אימייל מאומתת בדומיין cnu.ac.kr
- Damao WangProfessor, College of Food Science, Southwest University, Chongqing, Chinaכתובת אימייל מאומתת בדומיין swu.edu.cn
- Jeffrey G. PeltonUniversity of California - Berkeleyכתובת אימייל מאומתת בדומיין berkeley.edu
- Soo Rin KimKyungpook National Universityכתובת אימייל מאומתת בדומיין knu.ac.kr
- Sung-Joon LeeKorea Universityכתובת אימייל מאומתת בדומיין korea.ac.kr
- Yong Jin KimKorea Institute of Industrial Technology (KITECH)כתובת אימייל מאומתת בדומיין kitech.re.kr
- Sung-Joon LeeDepartment of Biotechnology, Korea Universityכתובת אימייל מאומתת בדומיין korea.ac.kr